Covid-19

Beste klanten,

Wij hopen dat ieder van u, uw familie, uw vrienden, collega’s, ... allen gezond en wel zijn!

Naar aanleiding van de beslissing van de nationale veiligheidsraad houden we onze Corona maatregelen aan tot en met 3 mei 2020.
Wij staan in deze moeilijke tijden tot uw dienst, maar anders! Het Ventomatic team blijft doorwerken maar dan wel achter gesloten deuren.

Hoewel onze showroom/balie gesloten is, blijven wij u graag helpen met gepersonaliseerd advies, verkoop, levering en ondersteuning (op afstand).
• Wij laten onze medewerkers wiens functie het toelaat, zo veel mogelijk van thuis uit werken en blijven bereikbaar per mail. Al uw vragen om inlichtingen, uw prijsaanvragen en alle bestellingen zullen met dezelfde accuraatheid als gewoonlijk worden behandeld. Desgewenst nemen wij telefonisch met u contact op.
• Afhaling van materialen kan enkel op afspraak. Uiteraard doen we dit met duidelijke afspraken. Jouw veiligheid en die van onze medewerkers komt altijd op de eerste plaats. Bestellingen worden op een afgesproken tijdstip in een afhaalzone buiten geplaatst zodat er geen menselijke interactie nodig is.
• Uiteraard kunnen uw bestellingen conform de gebruikelijke voorwaarden geleverd worden.

Kortom, wij blijven ons inzetten om u de beste service te bieden.

In the meantime, keep it safe!

Terug naar overzicht
Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookie-beleid. Meer info